HTML

Netes pénzkeresti átverések és valodiak listája !

Neten találhato weboldalak külföldi és egyre több magyar oldal hirdet otthonrol végezhetö regisztrálos,klikelös stb... munkát valodi pénzért illetve értékes tárgyakért. persze ennek a felesem igaz.. mit fele ! az egész nem igaz ... azzaz kamu a legtöbb ilyen oldal. Persze létezik pár ami megbizhato és sok sok munkával ki is fizetnek de itt mi föként azokat gyüjtötük össze amik át akarják verni az embert azért teszük ezt hogy ne hogy csalodj te is ! érdemes elolvasni mik azoka miket lehet és mik azok amikel nem...

Friss topikok

Linkblog

Archívum

www.ihungary.net Hogy's'mint ?

2010.05.18. 17:57 moderatorok

ELKEZDTÜNK TESZTELNI EGY OTTHONI MUNKÁKAT KINÁLO WEBOLDALT (DIÁKOK SZÁMÁRA IR (!))
AZ OLDAL AZ ALLÁBI LINKEN KERESZTÜL ÉRHETÖ EL : www.ihungary.net AZ OLDALON OTT KEZDÖDIK A BUKTATO HOGY SEMMI KRONKRÉT DOLGOT NEM KÖZZÖLNEK ÉS AHOGY EZZEN A BLOGON OTT IS RENGETEG HELYESÍRÁSI HIBA VAN :) NA DE MIT VAN MIT TENNI NEM MINDENKI NYELVÉSZ PROFESZOR , DE AKI EGY KÖZVETITÖ CÉGET VEZET NAGY SZINVONALBAN ANNAK MEGCSINÁLJÁK (MIVEL EGY STABIL PROFI WEBLAP KÉSZITÉSE TÖBB 100 EZREKBE KERÜL) , FELTÉVE HA NEM KAMU... DE EZ IGEN , TEHÁT MÁR ITT LELÖVÖM GONOSZAN A POÉNT HOGY AZ EGÉSZ KAMU ADATHALÁSZAT... AHOZZ HOGY BÁRMILYEN "MUNKÁT" KAPJ FEL KELL IRATKOZNOD EGY E-MAIL CIMEL (MONDANOM SEM KELL RÁ KÉT ORÁRA A VIRTUÁLIS POSTALÁDÁMBA KB +50 LEVÉL VOLT HOGY NYERTEM 100 MILLIO $T MEG SZABADITSAM KI WILLIT NIGÉRIÁBOL ÉS ABOMÁNYOZAK A HAITI MENEKÜLTEKNEK SVÁJCI BANKSZÁMLÁMRA STB.. :) SZOVAL AKI NEVETNI AKAR ANNAK MEGÉRI REGIZNI (PERSZE EHEZZ TUDNI KELL ANGOLUL IS ) EGY SZO MINT SZÁZ A LÉNYEG HOGY ITT SEM LEHET KERESNI MINT AHOGY ÁLLITJÁK EHHEZ IDÉZNÉK EGY BIZTATO SZÖVEGET A WEBOLDALUKROL : 

"

A fent említett munka egy ötlet nekem és nem kötelező megvalósítani, de elgondolkodom rajta. Addig is kérlek titeket, hogy ha szémomra bármilyen otthonról végezhető munkát tudtok, akkor értesítsetek emailben.

Itt meg tudod adni az adataidat és akkor értesítünk minden lehetőségről:  "

ALLATTA PEDIG A FELIRATKOZO DOBOZ TALÁLHATO :) MINT LÁTJÁTOK EZ IS ILYEN KICSIT TÖRNI MÁGYAR DOLOG TEHÁT MAGÁÉRT BESZÉL :) 
REMÉLEM SOK IDÖT ÉS ENERGYÁT ÉS IDEGESKEDÉST ELHÁRITOTTAM ELÖLETEK :) 


 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kamupenz.blog.hu/api/trackback/id/tr622013393

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása